Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американският президент Доналд Тръмп подписа указ, с който забрани трансакциите с осем китайски софтуер приложения, сред които "Алипей", предаде Ройтерс, цитирана от БТА.
С указа си Тръмп цели да ограничи заплахата, която представляват китайските приложения за американците, заяви представител на американското правителство.
Приложенията работят с големи бази от данни и имат достъп до чувствителна информация за потребителите си, уточни правителственият служител.
В указа фигурират имената на приложенията "Алипей", "КамСканър", "Кю Кю Уолет", "ШЕЪРит", "Тенсент Кю Кю", "ВиМейт", "УиЧат Пей" и "WPS Офис".

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.