Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христо Стоичков е сред кандидатите за селекционер на националния отбор на Беларус, съобщава днес местният сайт Football.by.

Камата в момента е в Минск, където ще отразява за мексиканската телевизия Univision Deportes контролната среща между Беларус и Мексико.

Вчера Стоичков е посетил тренировката на домакините и според сайта, футболната федерация на страната ще използва неговото гостуване, за разговор относно поста селекционер.

Преди месец наставникът Георги Кондратиев бе освободен след поредица слаби резултати, а временно тимът е воден от Александър Хацкевич.

Вече от година Стоичков живее и работи в Маями - за въпросния тв канал.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.