Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Въпреки всички уверения на партньорите в управлението, че кадруването не е най-важното, важни са реформите, оказа се, че назначенията на заместник-министри, както и липсата на такива, тресе мнозинството.

Недоволни са както от Реформаторския блок, така и от Патриотичния фронт. Първите - че нямат свои заместници в министерствата, а вторите - че човек от набедената от тях за протурска партия НПСД (част от Блока) стана зам.-министър на отбраната. Става въпрос за Орхан Исмаилов 

В Блока днес демонстрираха завидна сплотеност, въпреки че само преди ден темата зам.-министри се оказа проблем вътре в рамките му. Съпредседателите на парламента група Радан Кънев и Найден Зеленогорски в един глас коментираха, че 

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.