Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Cloud услугата на американската компания Apple iCloud блокира в ранните часове на днешния ден, а сега работи спорадично, съобщават от Apple Insider.

Това установиха множество потребители, опитали да си активират устройството в коледните дни.

По неизвестна причина - поне не официално обявена - е имало сериозни проблеми с iCloud профилите и услугата за влизане в акаунта на компанията за някои потребители в последните 24 часа.

Засегнати са потребители с нови смартфони iPhone, часовникът Apple Watch и смарт колонката HomePod.

За някои хора процесът просто отнема необичайно много време. От Apple единствено отбелязват, че хората винаги могат да изчакат няколко дни, докато мине пикът.

Причината по всяка вероятност е свързана с множеството активирани в един ден устройства, нещо типично за празниците. Както някои потребители се шегуват, това всъщност може да е само добра новина за компанията.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.