Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Четирима души са били сериозно ранени при стрелба в столицата на Германия Берлин в ранните часове на деня, предаде Дойче веле.

Полицейски говорител съобщи, че стрелба е имало в района Кройцберг и че няколко души са били замесени.

Обстоятелствата около престрелката, разиграла се недалече от централата на Германската социалдемократическа партия, са неясни. Нападателите са избягали от мястото на произшествието.

Трима от ранените са намерени близо до сградата на ГСДП, а четвъртият е бил изваден от речен канал в близост, където той е скочил, за да се предпази от стрелбата.

Стрелбата е започнала след конфликт между мъже. Това съобщиха в общо изявление полицията и прокуратурата в германската столица Берлин по-късно.

"Тази сутрин в Кройцберг четирима мъже бяха тежко ранени след свада", се казва в документа.

По предварителни данни граждани чули около 04.00 ч. местно време изстрели и сигнализирали в полицията.

Всички пострадали са настанени в болница. Води се разследване.

Прокуратурата съобщи в туитър, че инцидентът е станал "в средите на организираната престъпност". Срещу "неколцина" души са образувани дела за опит за убийство.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.