Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Третата световна война чука на вратата и ще бъде подпалена от Украйна, заявява руският ултранационалист Владимир Жириновски, читиран от Лента.ру.

Излиянията на депутата са качени на сайта на неговата партия.

"Украйна днес постъпва като Сърбия през 1914 година. Тогава нейните действия (б.р. на Сърбия) против Австро-Унгария доведоха до Първата световна война. А днес всичко се повтаря. Украйна води Европа към Трета световна война. За съжаление това ще стане. И Украйна ще бъде подпалвача на Третата световна война", е написал Жириновски.

"Съседите на Украйна ще се възпозват от ситуацията и ще я раздробят на части. Например, поляците могат да си върнат Лвов, Ровно, Луцк, Ивано-Франковск и Тернопол. Унгарците - Закарпатието, а румънците Черновци и Буковина", пророкува националистът.

Той обаче е "забравил" да напише, кое парче ще откъсне Русия. А за анексирането на Крим изобщо не става дума.

Ключови думи

Коментари

И в третата световна ли пак ще сме на губещата страна? Този път ще заминат още западни покрайнини и Кърджалийско, Сърбия и Турция ще се озоват в печелившия блок.

Развеселен

Да, а в Масква една бутилка квас ще струва три юана.

Развеселен

Впиянчен мужик

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.