Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Софийската филхармония ще зарадва своите почитатели с празнична програма, а за концертите са взети всички противоепидемични мерки, за да се чувстват посетителите спокойни и да се насладят на музиката.

"Изключително съм щастлива, че ще можем в тези смутни времена да предложим малко утешение, малко радост на хората. Концертите са няколко и всички са посветени на коледно-новогодишните празници.

Започваме на 22 декември с един концерт, съвместно с Асоциацията за подпомагане на децата, която прави една благородна инициатива и представя в камерна зала малките си възпитаници, които звучат виртуозно”, казва Кремена Николова, пиар на Софийската филхармония, цитирана от БНР.

Децата ще бъдат подпомогнати от своите ментори Камелия Тодорова и Ники Сотиров, който се е погрижил с организацията.

На 25 декември - Рождество Христово, от 11.00 часа предиобед ще започне традиционното Коледно матине. Тази година то е под диригентството на маестро Найден Тодоров с много прекрасни млади солисти - Стефани Кръстева и Емил Павлов, а програмата включва популярни коледни песни.

На 30 декември ще бъде следващият концерт, посветен на празниците. Той е на Националния филхармоничен хор и в него ще прозвучат акапелни творби, някои от тях с религиозна насоченост, под диригентството на Славил Димитров.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.