Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Възможно е Патриотичният фронт (ПФ) да оттегли подкрепата си за кабинета заради назначаването на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред БНТ. Според него това може да стане до една седмица.

Днес предстои тази идея да бъде обсъдена от НФСБ и ВМРО, които са двете основни партии в коалицията. Според Симеонов назначаването на човек от етническа партия на този пост е неприемливо.

Исмаилов е кадър на ДПС, като напусна партията след като Касим Дал и Корман Исмаилов се отцепиха от движението и създадоха Народна партия "Свобода и достойнство". Преди да стане зам.-министър той бе член на комисията по досиетата.

Ключови думи

Коментари

Деян

Ами да напускат. Тези хора не са демократи. Не може по презумпция да твърдиш, че всички етнически турци в страната ни са негодни за държавна служба. Това са стотици хиляди наши сънародници. България няма как да се превърне в гето за тях.

Развеселен

По-добре да заменят ПФ с БДЦ. Един Светлин Танчев при всичките си лапсуси чисто физиологично изглежда по-близък до център-дясното, отколкото тези два парапитека.

До Деян

Сигурно си турчин или циганин - и със сигурност си прост. А за простия човек има един лек - книгите. Чети, говедарче, както е казал класикът. Чети, няма да ти навреди, най-много да ти се наместят толерастките бръмбари в главата. Първо - никъде никой не казва, че етническите турци за негодни за държавна служба, става дума за човек от ДПС. Бивш, ще кажеш. Няма бивш депесар, няма бивше ченге, няма бивша курва, няма бивш негър, няма бивш СПИН-аджия. Но да се върнем към въпроса с четенето. Чети как навремето правеше Тодор Живков - много слаб достъп до държавна служба на "стотиците хиляди твои сънародници", а като отидеха войници, турчин и циганин не можеше да стане офицер и нямаше дори право да носи оръжие - всичко ходеше трудовак. Но пък беше мирно и тихо. Децата им влизаха в университетите с 3-ки, нашите понякога не можеха и с 5.50 да влязат, имаха къщи на по 3-4 ката, много пари, изкупуваха им тютюна с предимство и на по-висока цена. Така правеше Тодор Живков. Много привилегии финансови и социални - никакво оръжие, никакви държавни постове. Много хляб и много пари. Да са доволни и да си знаят мястото.

Деян

Именно такива като тебе са в основата на етническото разделение в България. А това е добре дошло за Доган. С глупостите, които говориш му правиш безценна услуга. Доказваш, че той е прав, като води турците с мисълта, че за тях успеха е свързан с ДПС и именно ДПС е техният единствен закрилник. От твоите думи до фашизма в най-отвратителния му вид има само една ръка разстояние. За турците е пределно ясно, че ако такива, като тебе дойдат на власт, за тях спасение няма. А това, че ми сочиш Т. Живков за пример е показател само за това, че си обладан от другата разновидност на фашизма - комунизма.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.