Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Русия ще участва във военно учение с над 30 страни край бреговете на Пакистан, като за пръв път от 10 години руски бойни кораби са в учение заедно с натовски, предадоха Ройтерс и ТАСС, цитирани от БТА.

Учението за борба с пиратството "АМАН-2021" ще се състои край Карачи през февруари догодина. В него ще участват над 30 страни, като 10 ще се включат с военноморски сили, а останалите ще изпратят официални наблюдатели. С военни сили ще участват Пакистан, Русия, САЩ, Великобритания, Китай, Япония, Турция, Филипините, Шри Ланка, Индонезия и Малайзия.

Русия възнамерява да изпрати на тези учения фрегата, патрулен кораб, влекач, военноморски хеликоптер, подразделение на морската пехота и сапьорски отряд. Всички те ще са от силите на руския Черноморски флот, съобщиха в сайта си руските ВМС.За последен път Русия и НАТО са били в съвместно учение през 2011 г. край бреговете на Испания, отбелязва ТАСС.

Коментари

Дано да има

благоприятен вятър. Да стигнат навреме от Севастопол до Пакистан.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.