Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Оранжев код е обявен за 6 области заради интензивни валежи и силен вятър. Това са областите Смолян, Кърджали, Хасково, Стара Загора, Сливен и Ямбол, съобщи БНР като се позова на прогноза на НИМХ на БАН.

В тези области се очакват количества на валежите между 35 и 50 л/кв.м. Ще духа силен южен вятър с пориви до 24 м/с.

За 8 области е обявен жълт код заради обилни валежи от дъжд. Това са областите Благоевград, Пловдив, Пазарджик, Габрово, Велико Търново, Търговище, Шумен и Бургас.

Жълт код е обявен за 5 области в Северна България, но за поледици. Това са областите Видин, Монтана, Враца, Плевен и Ловеч.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.