Изтеглихме победителите в играта на списание „Клуб Z“. През октомври голямата награда бе осигурена от издателство „Прозорец“ „Илона идва с дъжда“ от Алваро Мутис.

Габриел Гарсия Маркес нарича своя приятел колумбийския писател, поет и журналист Алваро Мутис „един от най-големите писатели на нашето време".

Мутис става известен с новелите си, посветени на Макрол Юнгата – самотен пътешественик, моряк и приключенец, негово алтер его и символ на въображаемия му живот. В този сборник са представени три новели: „Снегът на адмирала" – дневник на Макрол от пътешествието му по въображаемата река Ксурандо насред тропическата джунгла; „Илона идва с дъжда", в която героят попада принудително „на сушата" в Панама и управлява необичаен публичен дом заедно с една от най-важните жени в живота си – Илона, която загива в трагичен инцидент; и Un bel morir – разказ за сблъсъка му с гражданската война в Колумбийските Анди.

​Ето и кои са победителите:

Галя Ангелова  – „Илона идва с дъжда“ от Алваро Мутис, издателство „Прозорец“.

Miriam Ivanoff – един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 10 и 11 за 2020 г.)

Андриана Сандева – един брой на списание „Клуб Z“ (брой 11 за 2020 г.)

За да получат наградите си, късметлиите, които спечелиха, е достатъчно да изпратят съобщение във Facebook страницата на www.clubz.bg или на списание "Клуб Z" в рамките на 30 дни след обявяването им. Оставете ни телефон, за да се свържем с вас, или направо ни напишете адреса си, за да ви изпратим наградата.

Допълнителна информация може да бъде получена на телефон 02/4 055 055, или на e-mail: office@clubz.bg.

Честито на победителите! А на останалите – късмет другия път.

Следващата ни игра започва на днес.