Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият водещ по БНТ Горан Благоев вече официално е лицето на "Републиканци за България" по религиозните, етническите и демографските въпроси. Бившата депутатка от ГЕРБ и бивш председател на външната комисия в парламента, който доброволно напусна - Джема Грозданова, поема международните дела на партията на Цветан Цветанов. Формацията определи и останалите си лица по секторни политики, обяви и имената на местните си координатори на заседание Изпълнителния си съвет, съобщиха оттам. 

За сектор "Национална и международна сигурност" ще отговаря проф. Румен Кънчев, който в миналото беначалник на Центъра за стратегически анализи и заместник-министър на отбраната, бил е и главен съветник в Съвета по сигурността към Министерския съвет. 

Доцент д-р Климент Найденов ще поеме, сектор „Устойчиво развитие на регионите”, преподавател в Софийския университет.

Д-р Севдалин Куцаров поема „Здравеопазване”. Той е кардиохирург - един от известните специалисти у нас. Д-р Иван Анчев пък ще се занимава с ресор „Политики към Българите в чужбина”. Той доскоро бе консул на България в Чикаго (където е бизнесът и на заместника на Цветанов в партията - бизнесменът Павел Вълнев - б.р.)

Адвокат Диан Иванов и д-р Борис Велев ще си делят отговорността за сектор „Правосъдие”. Иван Станев поема „Електронно управление“, а Христо Казанджиев - „Енергетика и природни ресурси”. Последният е бивш директор енергийни ресурси и подземни богатсва в Министерство на икономиката и енергетиката, има и над 40-годишен опит в сферата на нефта и природния газ. Консултант на свободна практика - енергетика и подземни богатства и независим енергиен консултант и член на Българския енергиен и минен форум.

Стефан Дойкин ще отговаря за финансите и управление на европейските средства, а д-р Асен Ангелов за „Пазар на труда и социални политики“. Демеделието ще е в ръцете на Чавдар Маринов. Владимир Владимиров поема работата в сектор "Обществени комуникации и публични въпроси“. Той е познат като консултант, ръководител н проекти на Балканите в консултантска агенция в сферата на енергетиката и др.

По въпросите на околната среда отговорник в партията ще е инж. Петър Матов, а в сектор "Младежки политики" - Христо Козаров.

Много от местните координатори на партията на Цветанов - закономерно, имат биография в ГЕРБ. Избраните са: Благоевград - Атанас Камбитов (бивш общински съветник, депутат и 2 мандата кмет), Бургас - Ангел Рангелов; Варна - Панайот Кискинов; Велико Търново - Николай Драков; Видин - Албена Георгиева (бивш заместник-областен управител ГЕРБ); Враца - Тодор Тодоров; Габрово - Добри Христов; Добрич - Николай Милков; Кърджали - Илия Илиев (бивш областен, ГЕРБ); Кюстендил - Иво Чивийски; Монтана - Камелия Кирилова; Перник - Сергей Тодоров; Плевен - Христослав Михайлов (Общински съветник, изключен от ГЕРБ); Пловдив – град - Христо Димитров; Пловдив – област - Георги Пилев (бивш заместник областен и член на СДС); Разград - Рейхан Ридван Вели (кандидат за депутат от ДОСТ и бивш общински съветник от РБ); Русе - Бранимир Стефанов (ГЕРБ младежи), Сливен - Недко Недев; София – град - Петко Чамов; София – област - Мартин Асенов (кандидат-кмет на Божурище от ГЕРБ); Стара Загора - Петя  Станева; Търговище -Тоника Колева (ГЕРБ -предприемачи); Хасково - Антон Иванов (бивш общински съветник от ГЕРБ); Шумен - Гюнай Физула Исмаил (координатор на ГЕРБ); Ямбол - Георги Славов (бивш кмет от ГЕРБ с 3 мандата).

Коментари

 's picture

Gaver

Защо се промотира този милиционер?

Рядко си позволявам да пиша коментари, но защо трябва да промотирате този наглец и безобразник? Едно от основните лица, замесени във всички негативни неща в герб и заедно с боко, основен двигател на превръщането на партията в чисто престъпна организация, която просто краде! Не мога да разбера, защо бива отразяван, та дори да ни се разяснява КОЙ КОЙ Е в партията на Цв.Цв.! Достатъчно тъжно е, че явно има някава подкрепа от политически кръгове в САЩ, но нека не сме толкова късопаметни и наивни... или????
Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

Ха ха

Браво Gaver, точно си го казал. И много стойностни хора скоро ще се освободят от заблудата и ще напуснат, но петното ще остане. И не забравяйте кой финансира. ДПС.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.