Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Този петък, 27-ми ноември, започва юбилейната 15-та Европейска нощ на учените, която тази година ще се развие изцяло дигитално.

По този повод участник на нашия мини юбилеен еп. 10 на Z-Каст е Албена Антонова, асистент от Факултета по математика и информатика на Софийския университет и един от организаторите на събитието.

Европейската нощ на учените е една възможност на българските учени да излязат от сянка и да покажат на съгражданите си с какво всъщност се занимават, да демонстрират магията на науката.

Епизод 10 на Z-Каст можете да чуете тук.

Можете да слушате Z-Каст и в SpotifyGoogle PodcastsApple Podcasts и TuneIn

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.