Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Френските власти разпоредиха днес да бъдат избити всички норки във ферма, където било установено, че се разпространява мутирал щам на новия коронавирус, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Във Франция има общо четири ферми за норки. В една от тях, западно от столицата Париж, са били установени случаи на коронавирус. В друга ферма заразата не се разпространява, а резултатите от последните две все още се изчакват. Засега не са открити заразени след работещите във френските ферми за норки.

Случаи на коронавирус вече бяха установени във ферми за норки в Дания, Нидерландия, Швеция, Гърция и други държави.

Датското правителство нареди да бъдат избити всичките 15 милиона норки, държани във ферми в страната, след като бе установено, че няколко човека са се заразили с мутирал щам на COVID-19. Фермери протестираха вчера в двата най-големи града в Дания - столицата Копенхаген и Орхус - срещу решението на властите.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.