Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

THE REFORMIST

Имам чувството, че в България няма човек, който някога да не е бил на държавна службичка. Работещ капитализъм не се създава с надута бюрокрация, но кой ти слуша!

:)

Работата на горните: лайночистачи. Мъ ти сега се насра, я да понапишем нещо, да го затулим или мъ така ще те видят, че шъ съ нацапаш, я да им отклоним погледа, че да си цапаш на воля.

МЪЛЧАНИЕ???

Защо няма бурна реакция и атаки към сержанта от Трудови войски-министър на отбраната, който е "щастливо" оженен и ВЕДНАГА НАЗНАЧИ ЛЮБОВНИЦАТА СИ - актрисата Валерия Кардашевска за лична пиярка?

Анджелина Джоли- хе-хе

ДИДО

да назначиш нещото а ла "анжелина джоли " за ПР - това е свинщина ...

smeshni ta ...chak tyzhni

tiq vsichkite izbroeni po-gore mnogo na seriozno se vzemat; a vryh na sladoleda sa zemedelecyt-ministyr na otbranata s mediinata mu savetnichka aktrisa, pisatelka, politik , prepodavatel... mnogo ste go posavetva i nauchi v stil "tabu"

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.