"Лудогорец" излиза срещу "Тотнъм", а ЦСКА-София гостува на "Йънг Бойс" (Берн) в третия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Дотук "орлите" имат две загуби, а "червените" - една точка.

Първи е мачът в Разград, той е с начален час 19:55.

"Тотнъм" гостува в България за втори път тази есен. Преди малко повече от месец и половина лондонският гранд игра срещу "Локомотив" (Пловдив) и спечели трудно с 2:1, като за осем минути губеше в резултата.

Вчера Жозе Моуриньо каза ласкави думи за "Лудогорец", сравнявайки го с "Байерн" от гледна точка на доминацията във вътрешния шампионат. Той подчерта, че ще разчита на най-доброто, за да вземе трите точки след загубата от "Антверп" миналата седмица.

Заради контузии не може да разчита единствено на Серхио Регилон, Ерик Ламела и Серж Орие. В атака се очаква да видим Хари Кейн и Гарет Бейл, които в последната година имат чести сблъсъци с българския футбол.

Повече са проблемите на Станислав Генчев - той ще узнае в последния момент дали може да разчита на някой измежду контузените Жосуе Са, Драгош Григоре, Кирил Десподов и Клаудиу Кешеру.

ЦСКА-София ще гостува за втора поредна седмица, този път на "Йънг Бойс" в Берн. Двубоят е от 22 часа.

Предишното гостуване на "червените" в Швейцария им донесе триумф и щастие - 3:1 в Базел. А през миналата седмица тимът, воден засега временно от Даниел Моралес, едва не победи "Рома" - 0:0.

Извън строя са резервният вратар Димитър Евтимов, капитанът Петър Занев и Жеферсон. Така ще има ново прекрояване в защита и в средната линия.

Както и ЦСКА-София, "Йънг Бойс" също има една точка. Така и за двата тима двубоят е изключително важен. След паузата за националните отбори швейцарският тим ще гостува в София. Това ще се случи също с "Лудогорец" и "Тотнъм", които ще пренесат спора си в Лондон.