Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Смирение, емпатия, откровеност. Ако е взето някое грешно решение – извинение. Но и опит с думи и действия да се възстанови разрушеното доверие в институциите. Това най-много пречи на всяка една нация и България не прави изключение.“

Този съвет към управляващите и здравните власти отправя Даниел Киряков, пиар експерт и член на Центъра за анализи и кризисни комуникации. Той гостува в Z-Каст – подкаста на Клуб Z за политика, култура и добро възпитание.

По думите на Киряков обаче тези съвети биха сработили, ако здравната система бъде подкрепена от солиден ресурс.

„Под ресурс вече разбираме и хора, които са готови да сложат защитните облекла и да изкарат по 12 часа в COVID отделение. Разбираме, че и достатъчно линейки в София няма“, добавя той.

Какви комуникационни грешки допускат здравните власти? Трябва ли да се върне лидерът в униформа? Какви послания трябва да използват управляващите, за да рулират в това време на кризи с непредвидими последици – здравна, икономическа и политическа. Отговорите в интервюто на Илия Вълков с Даниел Киряков:

 

 

 

Можете да слушате Z-Каст и в SpotifyGoogle PodcastsApple PodcastsTuneIn и YouTube.

Коментари

Беше много интересно!

Беше много интересно! Продължавайте в същия дух :)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.