Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Организаторите на тенис турнира "София оупън" (7 - 14 ноември) разпространиха видео, на което актьорът Юлиян Вергов показва какви мерки трябва да спазват зрителите, закупили си билети за "Арена Армеец".

Надпреварата от категория 250 в календара на ATP е единствената в България, на която се допускат зрители - почти до средата на ноември. Вчера със заповед на министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов стадионите и залите отново бяха затворени за публика.

На "София оупън" местата в "Арена Армеец" са лимитирани - до 50 процента от капацитета, което означава максимум около 6000 души всеки ден. Билетите са в продажба от 15 октомври, като най-евтините са по 18 лева.

Очертава се тази година турнирът да е най-силният досега, като до момента участие са потвърдили 18 от първите 35 тенисисти в света. Има листа на чакащите със звездни имена, а домакините пазят и три "уайлд кард". Надеждите са една от тях да вземе Григор Димитров, който в момента играе във Виена и утре отново ще излезе на корта на осминафинал.

Мерките? Присъстващите задължително трябва да носят маски и да не ги свалят, когато влязат в съоръжението. Също така да спазват дистанция от поне два метра. На входовете ще се мери температурата и ще се дава дезинфектант на зрителите. А на трибуните ще се сяда през две седалки.

Цветана Пиронкоа ще присъства на турнира, този път в ролята на посланик заедно с други звезди.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.