Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Министър-председателят Бойко Борисов призова във вторник вечер във фейсбук гражданите да чуят гласовете на медиците за строго спазване на ограничителните мерки срещу коронавируса.

 
"Да, вирусът е силен. Постави ни пред безпрецедентно изпитание", написа в профила си в социалната мрежа премиерът, който се лекува у дома, след като даде положителен тест за коронавирус и по сведения на колегите му има леки симптоми.
 
"Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!", написа още той. "Но можем да сме отговорни и да отслабим разпространението му. Като не забравяме колко важно е да носим маска, да спазваме дистанция, да сме стриктни с дезинфекцията. И навреме да потърсим нашите лекари, когато имаме нужда. Защото те знаят как да ни помогнат".
 
Ето и цялото му изявление: 

"Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила. Екипите, които спасяват животи, апелират да бъдем отговорни. За да опазим себе си и близките ни.

Да, вирусът е силен. Постави ни пред безпрецедентно изпитание. Не можем да спрем всичко в държавата и не бива! Но можем да сме отговорни и да отслабим разпространението му. Като не забравяме колко важно е да носим маска, да спазваме дистанция, да сме стриктни с дезинфекцията. И навреме да потърсим нашите лекари, когато имаме нужда. Защото те знаят как да ни помогнат.

Затова - замислете се, когато видите медиците ни пред болниците. От нас зависи да минем по по-лекия път. Веднъж доказахме, че заедно можем да се справим. Да го направим пак!"

 

Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила....

Публикувахте от Boyko Borissov в Вторник, 27 октомври 2020 г.

 

Коментари

?

А как го спряхте март и април?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.