Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Само седмица преди президентските избори в САЩ Джо Байдън сгафи в интервю, като обърка името на американския президент Доналд Тръмп, наричайки го Джордж. Това се случи по време на виртуалния концерт "Аз ще гласувам", предаде Асошиейтед прес.

В социалните мрежи бе масово разпространено кратко видео от инцидента и най-подкрепяната теория, като поне сред поддръжниците на Тръмп е, че демократът си е мислил за Джордж Буш-младши, който бе президент на САЩ от 2001 до 2009 г.

 

 

Интервюиращият попита Байдън защо нерешилите за кого да гласуват трябва да застанат зад демократа. Бившият вицепрезидент от администрацията на Обама сподели следното:

"Самата същност на страната ни е буквално [заложена] на бюлетината - каква страна ще бъдем", заяви той. "Още четири години Джордж... Джордж, ще се окажем в лоша ситуация. Ако Тръмп бъде избран, ще бъдем в различен свят."

Хипотезата, че Байдън не е с всичкия си, е споделяна както от привържениците на Тръмп, така и от умерени и прогресивни демократи, които въпреки всичко са склонни да го подкрепят пред републиканеца. Държавният глава не изпусна възможността да обърне внимание на случката пред многомилионната си аудитория в туитър и да обвини медиите в пристрастие.

 

 

"Джо Байдън ме нарече Джордж вчера. Не успя да си спомни името ми. Водещият му помогна да се справи с интервюто. Картелът "Фалшиви новини" работи извънредно, за да го прикрие."

Някои медии обаче посочиха любопитен факт, благодарение на който Байдън не излиза в чак толкова трагикомична светлина. Името на интервюиращия е Джордж Лопес. Той е популярен американски комик и актьор от мексикански произход.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.