Новият брой на списание „Клуб Z“ е на пазара от днес. Можете да си го купите в електронен или хартиен вариант и от удобния ни МАГАЗИН.

Днес продължаваме с традиционната ни игра, в която раздаваме най-хубавите награди – книги и списания. Участвайте в играта и можете да спечелите книгата, осигурена от нашия партньор издателство „Прозорец“ - „Илона идва с дъжда“ от Алваро Мутис.

Габриел Гарсия Маркес нарича своя приятел колумбийския писател, поет и журналист Алваро Мутис „един от най-големите писатели на нашето време".

Мутис става известен с новелите си, посветени на Макрол Юнгата – самотен пътешественик, моряк и приключенец, негово алтер его и символ на въображаемия му живот. В този сборник са представени три новели: „Снегът на адмирала" – дневник на Макрол от пътешествието му по въображаемата река Ксурандо насред тропическата джунгла; „Илона идва с дъжда", в която героят попада принудително „на сушата" в Панама и управлява необичаен публичен дом заедно с една от най-важните жени в живота си – Илона, която загива в трагичен инцидент; и Un bel morir – разказ за сблъсъка му с гражданската война в Колумбийските Анди.

Всяка от историите насища сетивата с усещания от топлите земи, с аромат на кафе и дъх на тропически растения, като оставя у читателя чувство за смътна носталгия. Всяко ново начало постепенно ни увлича в следващото приключение, в кръговрата на един необикновен живот без опорна точка, без пристан.

---

Правила на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

Харесайте (Like) страницата на www.clubz.bg и/или сп. "Клуб Z" във Facebook.

Споделете (Share) корицата на новия брой на сп. „Клуб Z” на вашата стена във Facebook.

Продължителност:

Старт – 1 ноември 2020 г.

Край – 1 декември 2020 г.

Награди:

► „Илона идва с дъжда“ от Алваро Мутис, изд. „Прозорец“;

► Един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 10 и 11 за 2020 г.);

► Един брой на сп. „Клуб Z” (брой 11 за 2020 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени на 1 декември 2020 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашите страници във Facebook и в сайта www.clubz.bg.

Успех!