Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Заради увеличения брой на заразени с COVID-19 УНСС спира за седмица присъствените занятия и преминава в онлайн режим. Това гласи заповед на ректора на университета проф. Димитър Димитров, която влиза в сила от 21 октомври и ще продължи до 27 октомври включително. 

Преди ден подобно решение взе и Медицинският университет в Плевен. 

Според заповедта на проф. Димитров занятията в УНСС ще продължат неприсъствено. Преустановяват се и за седмица всички масови мероприятия, повеждани в университета - включително публични лекции, спортни и културни. 

Препоръчва се процедурите по заемане на академични длъжности и продобиване на научна степен, държавните изпити и защити на дипломни работи да бъдат отложени или да се проведат онлайн. Изключение може да се направи само с решение на ректора.

Служителите в УНСС ще работят по изготвен график - присъствено и дистанционно.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.