Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Не е за вярване: една от култовите (но и най-забравени към днешна дата) групи на лосанджелиската глем рок вълна Ratt е в студио. Новината съобщи zrock.bg.

Ratt не е издавала нов албум вече десет години, откакто през 2010-а се появи Infestation. Очакваме това да се промени през следващата година, защото в момента Ratt е в студиото, където работи по нова музика, допълва Z Rock.

Чуйте далеч по-мощното метълско звучене на бандата през "новия" век:

И вижте само какъв сладък коментар има под видеото:

John Mulkey

I'll be 50 in six months. I'll listen to Ratt til the day I die.

Освен това от групата обещават нов ритъм китарист до следващата година (оригиналният Робин Кросби, почина през 2002 г. вследствие на проблеми с наркотиците и усложнения от ХИВ, б.р.).

Допреди две години пък се водеха дела за името на бандата, но юридическата битка на барабаниста Боби Блотцър се увенча с неуспех.

Сега от Ratt потвърдиха, че отново са в обновеното си Cellar Studios, репетират и работят по новата музика. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.