Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият германски канцлер Герхард Шрьодер заплаши Алексей Навални с юридически последствия, след като дисидентът заяви в интервю за в. „Билд“, че той е „момчето на Путин“ и допусна, че платен.

В профила си в социалната мрежа „Линкедин“ Шрьодер написа:

„Разбирам, че Навални е в трудна лична ситуация. Изказванията му в интервюто за вемстник „Билд“ обаче са неверни.“

Шрьодер подчертава и че Навални няма никакви доказателства за твърденията си и сам го признава. Бившият канцлер критикува остро и вестникът, че е оставил подобни твърдения без коментар.

Затова се виждам принуден да предприема юридически стъпки срещу издателството, което нарушава личните ми права по най-тежък начин“, пише още той. Шрьодер заплаши и всяко друго издателство със съдебни последствия, ако препечатва интервюто на Навални.

Преди интервюто на Навални Шрьодер изрази съмнения, че Кремъл е замесен в атентата и че става дума за отравяне с новичок. На това реагира в разговора с „Билд“ Навални.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.