Ден 91 от протестите с искане за оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев започна с демонстрация на "Правосъдие за всеки". Тя бе първо пред Съдебната палата, където е домът на прокуратурата и Гешев. Пред сградата демонстрантите донесоха лампи, а надсловът бе "Нека бъде светлина". 

Оттам тръгна шествие към сградата на Висшия съдебен съвет. 

Основната част на протеста пък си бе на традиционното място - на пл. "Независимост". Този път планираното шествие обаче бе в друга посока - най-близкия офис на ГЕРБ. За намеренията да се обстрелва офиса на управляващата партия на бул. "Дондуков" в близост до ул. "Раковски" с яйца съобщи на микрофон Николай Хаджигенов от Отровното трио.

От триото съобщиха и новината, която стана ясна по-рано днес - че малтийската евродепутатка от ЕНП Роберта Мецола е оттеглила поправката си от резолюцията ва България на ЕП, в която се говореше да "платени" протести от "магнат с 18 обвинения". Тази вечер евродепутатите гласуват редакциите на резолюцията, а резултатите се очакват утре. Хаджигенов обаче прогнозира, че е възможно документът да бъде приет в първоначалния си вид. А това би било "шамар за Бойко Борисов".