Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Трамвай по линия №10 и автобус от градския транспорт по линия 72 са се ударили на кръстовището на бул. “Евлоги Георгиев“ и бул. “Драган Цанков“ в София, съобщи БНР.

При удара трамваят се е наклонил. Потрошени са прозорците на автобуса. При катастрофата няма жертви, но има петима пострадали.

Според очевидци автобусът е преминал кръстовището на червен светофар и е отнел предимството на трамвая. По-сериозно е пострадала ватманката. Граждани се притекли на помощ и са ѝ помогнали да излезе от кабината. Тя е откарана от линейка на Спешна помощ.

Три други линейки са откарали леко пострадали към болничните заведения. Хората, които са пострадали, са предимно възрастни и са с натъртени крайници.

Движението по бул. "Евлоги Георгиев" в столицата е спряно.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.