Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще бъде на работно посещение в Съединените щати от днес до 10 октомври, съобщи Българското национално радио.

Очаква се по време на посещението той да се срещне с министъра на отбраната на САЩ Марк Еспър.

Теми на разговорите на Каракачанов във Вашингтон ще бъде 10-годишна пътна карта за сътрудничество в отбраната между Съединените щати и България, плановете за модернизация на българската армия.

Каракачанов ще се срещне с Командването на Националната гвардия на САЩ в щата Тенеси.

Посещението идва дни, след като Министерския съвет обяви, че е готов да преговаря за покупката на нови три-координатни радари и още осем нови изтребителя Ф-16 в добавка към вече закупените осем самолета от този вид 2,2 млрд. лева.

Коментари

под прикритие

Агентът на ДС е изпратен е изпратен в САЩ под прикритието на министър на отбранат на натовска държава. Пак излъгахме ЦРУ!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.