Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Гай Ричи ще снима сериал по филма си „Джентълмените” за студия „Мирамакс”, съобщава онлайн изданието „Дедлайн”. Филмът, който излезе в началото на тази година, по начало е бил замислен като сериал и сега се връща в първоначалния си формат.

Ричи ще бъде не само режисьор и сценарист на проекта, но и изпълнителен продуцент заедно с Айвън Аткинсън и Марн Дейвис, с които е бил в един екип и при снимките на пълнометражния филм.

Екшън комедията разказва за опита на британски наркобарон, изигран от Матю Макконъхи, да продаде наркоимперията си в Лондон на милиардер от Оклахома. Това поражда комични напрегнати ситуации, свързани с подкупи, изнудване и други престъпления, извършени от „джентълмени”, които искат да заграбят империята на престъпния наркобос.

Във филма участва звезден актьорски състав – Мишел Докъри, Чарли Хънам, Джереми Стронг, Колин Фарел, Хенри Голдинг, Хю Грант. От януари 2020-а досега е спечелил над 115 млн. долара в световния боксофис.

Сериалът „Джентълмените” е една от първите стъпки на новия директор на телевизията на „Мирамакс” Марк Хелуиг в намерението му да адаптира богатия филмов каталог на киностудията за малкия екран.

"Площад Славейков"

Коментари

Darina Ivanova's picture
Darina Ivanova
SummerDreams

Ееее, с нетърпение очаквам!

Ееее, с нетърпение очаквам!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.