Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентите на САЩ, Русия и Франция са приели обща декларация за конфликта в Нагорни Карабах, предадоха ТАСС и РИА Новости.

Документът има три точки. Доналд Тръмп, Владимир Путин и Еманюел Макрон изразяват съболезнования за жертвите, призовават за незабавно прекратяване на военните действия и молят лидерите на Армения и Азербайджан да се върнат към преговорите, предаде РБК.

"Скърбим за жертвите и изказваме съболезнования на семействата на загиналите и ранените", се казва в декларацията, публикувана на сайта на руския президент.

"Призоваваме за незабавно прекратяване на военните действия между въоръжените сили на участващите страни.

Също така призоваваме лидерите на Армения и Азербайджан незабавно да поемат ангажименти добросъвестно и без да поставят предварителни условия да възобновят преговорите по същността на споразумението със съдействието на съпредседателите от Минската група на ОССЕ" (Организаята за сигурност и сътрудничество в Европа- б.р.).

Ожесточеният обстрел и от двете страни в конфликта продължи и днес.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.