Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Главният прокурор Иван Гешев участва в тържественото откриване на новата учебна година на Академията на Министерството на вътрешните работи и професионалния празник на висшето учебно заведение (известно също като Школата в "Симеоново" или ВИПОНД, б.р.).

Това съобщават от пресцентъра му, като е любопитно, че след евродоклада той не е коментирал, а медии, които не са "от правилните", не бяха уведомени за събитието.

„За да има резултати от работата, които гражданите очакват от органите на правоохранителната система, независимо дали те са от изпълнителната или съдебната власт, трябва да има колегиалност, уважение и взаимодействие“, посочи в приветствието си към академичния състав и курсантите главният прокурор Иван Гешев.

Той припомни, че е възпитаник на Академията на МВР и подчерта, че освен добро образование, тук „се изграждат приятелства, които остават за цял живот“ и се „изгражда чувство за общност“, продължава още съобщението на пресцентъра.

В речта си той казва още, че негативните коментари за нивото на образованието в школата "не почиват на обективни предпоставки, а са мотивирани от нещо друго". 

"За наш лош късмет, когато бях първи курс, нямаше дами", пошегува се непринудено Гешев. 

Гости на тържествената церемония са били министърът на вътрешните работи Христо Терзийски, главният секретар на МВР Ивайло Иванов и ръководни кадри на вътрешното министерство.

В рамките на празничния ден министър Терзийски и кметицата на София Йорданка Фандъкова откриха кабинет в памет на доц. д-р Марчо Марков и доц. д-р Константин Мариновски, оставили трайна диря като преподаватели на дисциплината „Опазване на обществения ред“ в АМВР .

Коментари

Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Глупавия не езнае че е групав

Глупавия не езнае че е групав. ... с едно изключение от Банкя

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.