Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Столичанин е предал във Второ районно (зад "Рамада" - бившия Новотел "Европа", б.р.) определена сума пари, които е открил преди 8 дни.

Това съобщава днес полицията. Сумата е в левове и била открита в 11 часа на 23 септември в София, на бул. "Христо Ботев", в отсечката между ул. „Неофит Рилски" и „Петър Парчевич",

СДВР издирва собственика, който до момента не е известен.

Ето и съобщението на пресцентъра в оригинал:

Столичните полицаи издирват собственика на намерена сума пари

Те са предадени и се съхраняват във Второ РУ-СДВР

На 23 септември, столичанин е предал във Второ районно управление  на МВР  намерена от него сума  в български левове. Обяснил, че е открил парите  към 11 часа същия ден, в София, на бул. Христо Ботев, в отсечката между пресечките с улиците „Неофит Рилски" и „Петър Парчевич", на десния тротоар посока от Петте кьошета към пл. „Македония", пред офис на туристическа агенция. 

До момента не се е появил собственикът на изгубената сума. Той може да я потърси след контакт и уточняване на подробности на тел. 02/ 98 27 458 във   Второ РУ-СДВР, ул. „Княз Борис I" № 215.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.