Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Няма как да коментирам нещо за човек, който 20 години е бил при мен и сега да кажа нещо лошо. Колкото вземе (от електората на ГЕРБ - б.р.) - толкоз, пожелавам му успех. Ние сме като едно семейство, след 20-годишен брак сме се разделили. Той си има ново семейство, а при мен останаха децата."

Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на посещение в Ловеч. Коментарът му очевидно бе по повод доскорошната му дясна ръка Цветан Цветанов и учредената от него партия.

Журналистическият въпрос обаче не бе чут заради възгласи "Бойко, Бойко" от симпатизанти на Борисов.

Попитан за подкрепата от хората, Борисов отговори:

"Нормално."

 

В Ловеч премиерът посети новоокрития храм "Св. св. Кирил и Методий" и училището към него. Ловчанският митрополит Гавриил връчи на премиера Ордена на Ловчанската света митрополия заради църковни заслуги. Борисов благодари за оказаната му чест. Той припомни, че сме единствената държава, която не затвори храмовете и църквите си по време на пандемията от коронавирус. За изграждането на новия храм правителството е осигурило 828 000 лева.

Премиерът посети частното начално училище "Свети Седмочисленици", където се преподават общообразователни предмети и вероучение. В Ловеч премиерът посети също печатница с новоизградена модерна база и иновативно оборудване, в което работят над 40 души. Компанията има и успешно реализиран проект по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", чийто резултат е разширяване на капацитета за производство на основния продукт при използване на високо енергийно-ефективно оборудване.

Министър-председателят Борисов разговаря и с ръководството на друго предприятие в града, което произвежда тапицирани мебели. Продукцията на ловешката фирма се пласира основно на европейските пазари и Близкия изток като този дял е над 90% от общото производство. Компанията е реализирала девет европейски проекта на обща стойност 6 млн. лв.

След това Борисов посети Лесидрен. Там бе посрещнат възторжено, а възрастен човек му благодари, че за първи път премиер посещава селото.

"Ти оборваш никога не позналите социологически агенции, те са червенки", отговори му Борисов.

И изтъкна, че вчера е имало частични местни избори в 16 населени места. ГЕРБ е спечелил в 9 общини, а в още 2 е на балотаж

Борисов изтъкна, че БСП и ДПС "ще правят коалиция, и в момента иргаят заедно". И попита:

"Има ли пенсионери, получавате ли си по 50 лв?"

След като получи утвърдителен отговор заяви, че докато има пандемия ще бъде така.

 

 

Коментари

 's picture

Pen40

Има време

Има време, ще си прибере и "децата", вервай ми.
Барми Цва's picture
Барми Цва
Барми Цва

Първо кметът на Симитли каза,

Първо кметът на Симитли каза, че някой бил таковал Баце. Онзи ден пък Баце каза, че в ГЕРБ били само жени. Даже онзи там, дето бил мъж, и той бил жена. Днес пък каза, че след развода при него останали децата. Знаем, че при развод, децата обикновено остават при майката. След всичките тия изказвания, се чудя дали един призрак в жипка не броди из България... призракът на джендъризма.

Д-р инж. Меди Доганов

Е, и без ДНК-тестове се знае, кой е истинския баща на дечурлигата. Големият процент патологии в ГЕРБ се обяснява, че както майката , така и бащата са преки роднини по линия на ДС и БКП.

Децата

обикновено след развода, остават при майката ... с други думи Тиквун е в ролята на "жената", а ЦецоУ ушето, като един физкултурник-задочник, го е онождал с 200. Леле ...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.