Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Граждански организации и партии, подкрепящи протеста, излязоха с декларация след обща среща днес. Те призовават "да не допуска полицейски произвол и насилие, както и опити за провокация, организирани от управляващите, с цел да се дискредитира мирния граждански протест".

Или иначе казано - да не се "повтори „кървавата сряда“ на Борисов и Гешев!"

Ето и пълният текст на декларацията.

"Днес се проведе среща с участието на основната част от гражданските и политически партии и движения, които вече 62 дни са част от справедливите протести за оставката на кабинета на Бойко Борисов, оставката на главния прокурор Иван Гешев и за възстановяване на парламентарната демокрация чрез предсрочни и честни избори.

Категорично заявяваме, че всички заедно сме непоколебими в усилията си и призоваваме да не се допуска полицейски произвол и насилие, както и опити за провокация, организирани от управляващите, с цел да се дискредитира мирния граждански протест.

Не допускайте да се повтори „кървавата сряда“ на Борисов и Гешев!"

Отровното трио

Боец

Зелен Младост

Изправи се БГ

НГИ „Системата ни убива“

ОССО

Ренета Инджова

Архимандрит Дионисий Стобийски

Ген. Димитър Шивиков

Петър Недевски

Единна народна партия

Демократична България

Движение България на гражданите

ВОЛТ

ПП Свобода

ПП Възраждане

Българска социалдемокрация - Евролевица

АБВ

Коалиция „Ние, Гражданите“ и други

По-късно от Гражданско сдружение "Боец" и ПП "Да, България" обявиха, че не са подкрепили декларацията и не са присъствали на срещата.

Коментари

Лъжите в списъка...

Изправи се БГ и НГИ „Системата ни убива“ е все Мая сестра Галева... Единна народна партия е Мария Капон и няма нищо общо с Европейската народна партия... За ДБГ и Делчев младши е добре да се прочете "Габонската афера" в Уики и т.н. За Копейкин и заличената ПП Възраждане не ми се пише... Иначе Гоце от АБВ и Лупи от Евролевицата добре пасват на Кънев от ДСБ и Бойкикиев от ДБ. :)

Това е най-мощният призив за

Това е най-мощният призив за нормалните граждани да престанат да ходят на собствения си протест! Явно на боко и компания не им издържаха нервите и ги вкараха в действие. Ами хайде да ви видим колко ще сте без основните протестиращи, БЕ!
 's picture

Pen40

Къш

тролове. Марш в ПиК, Блиц, Монитор, Уикенд, Шок, Труд, 24 часа, Стандарт, Епицентър и т.н. кафяво лайняни лайномети.

:)

"Според сайта "Биволъ" ДСБ плащали на същата фирма, която използвали и от БСП - "Лийдуей Медия Солушънс". Скандалът се разрастна след като разследването осветли много сериозна и организирана структура за насаждане на обществено мнение."

Мирно въстание?

Въстание с плетене на една кука или с редене на пъзели? Ба си въстанието!
 's picture

godo1952

Калин

Тези ли са ви лидерите - "Боец", Зарята, Инджова, Мая Манолова, Лупи .... Като се прибавят Бабикян, Хаджикян, и Минекян - ужасът е пълен ! Ами с тези хора вие бетонирате Борисов ! А оня тиквеник, Иво Христов, дето заплашва Райна Кабаиванска е върхът на комунистическата нищета и тъпотия.... Не разбирате ли , че нещата избиват на огромна излагация...Започнаха да отблъскват дори и тези, които не харесват управляващите. Поне не им пишете имената ! Какво значи "водещи групи" с името на Гошо тъпото... Успех...........

Герберската помия заля и този сайт!

По колко ти плащат? Сигурно малко....щом се явяваш под три различни ника.
Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

?

Че те само комунисти в тоя списък, с дребни съмнения.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.