Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Джипове продължават возят туристи до Седемте рилски езера въпреки изричната забрана, предаде БНТ.

Телевизията показа как автомобилите с висока проходимост минават по трасето под лифта към природната забележителност, която е защитена местност.

На 13 август министърът на околната среда Емил Димитров издаде заповед, с която забрани извозването на туристи с автомобили до нея.

Хора на опашка пред началната станция на лифта са споделили с телевизията, че са им е предлаган превоз до езерата срещу 15 лева на човек.

Охраната на Национален парк "Рила" е казала пред БНТ, че разрешение за качване до езерата е издадено само за един автомобил.

Той е извозва материали и посуда за приключващия лагер на общество „Бяло братство" и ще може да прави това до утре (24 вгуст).

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.