Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

С кратка декларация на Софийски районен съд за пореден път му се наложи да се занимава с "Пик". От съда днес - деня след гледането на мяркта на Георги Георгиев, комуто прокуратурата искаше арест заради хулиганство - изтъкват:

По повод статия, публикувана в интернет сайта „ПИК“, касаеща работата на съдиите от Софийски районен съд и произнасянето на съдия Надя Бакалова по конкретно дело, изразяваме категорично несъгласие с начина на отразяване на делото и дейността на съда. В статията се атакува по недопустим начин вътрешното убеждение и личността на съдията-докладчик, а използваните изрази и квалификации нагнетяват напрежение в общественото пространство, погазвайки ролята на съда като държавен орган, призван да пази върховенството на закона.

Поводът е познат до болка наратив на нещото, собственост на Недялко Недялков, в което правните аргументи звучат така:

"Грантоядният съд на Лозан Панов е похитен от психодесни соросоиди и работи против интересите на българския народ. Превратът в държавата тече на няколко нива, а юридически е обезпечен от користната Темида."

Ясно е, че прокуратурата няма много основания да харесва съда, но по ирония на съдбата именно СРС  е съдът, който осъди Лозан Панов да плати глоба на Сметната палата. Ама кой ти гледа...

Материалът, който не е ясно в коя графа е - коментар, новина, или рубрика за окултното, завършва с тежки клетви:

"Ще приреве тая съдийка, чак когато посегнат на нейните деца, но ще бъде късно. Като дойдеш на мяра, хващаш вяра."

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.