Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Топ 10 на най-безочливите, най-циничните и най-наглите изказвания от последните дни на политическата клика и обслужващия я персонал" направи лидерът на "Има такъв народ" - шуоменът Слави Трифонов, очевидно провокиран от акцията на полиция и жандармерия по развалянето на палатковите лагери и блокади в страната тази нощ.

По традиция Трифонов изрази позиция чрез профила си във фейсбук. А сред изказванията има такива на лидера на Воля Веселин Марешки, председателката на синдиката на учителите Янка Такева, самият премиер Бойко Борисов, негови депутати...

"Точно преди 3 години и 3 месеца излязох пред сградата на Парламента, за да защитя гражданските си права. Носех и табела с надпис: “Вие сте се самозабравили. Срамувам се, че сте такива. А аз съм просто един от многото. Изпълнете волята на народа си!”

Днес нищо не се е променило. Аз продължавам да се срамувам, а политическата клика и обслужващият я персонал още повече са се самозабравили. Доказателството го видяхме тази сутрин в 4:30 ч., по тъмно, когато обикновено действат престъпниците. Всъщност, видяхме го и по светло - когато на събитието, организирано от ГЕРБ, бяха удряни журналисти и протестиращи. И двете случки са пример за брутална наглост, характерна за бананова република, а не за страна-членка на Европейския съюз", написа Трифонов.

И представя своя топ 10, който започва отзад напред:

10. “Веселин Марешки: Полицията се вслушва и в нас, и в гласа на милиони българи” (това изказване е от днес и е направено след падането на блокадите).

9. "ГЕРБ се поздравиха със “Светофарите светят зелено” на група “Сигнал” (това е днешният поздрав във фейсбук, публикуван от бившия председател на НС и настоящ депутат от ГЕРБ - Димитър Главчев).

8. "Янка Такева: При оставка на правителството е възможно да се провали учебната година” (това е мнението на вечния лидер на учителския синдикат).

7. “Машинното гласуване може да ни зарази с коронавирус, твърди професор Константинов”.

6. “Евгени Будинов от ГЕРБ: Протести ще има навсякъде, това е заради коронавируса”.

5. “Министър Деница Сачева: Оставка сега ще доведе до протести на гладни през есента”.

4. “Танева за протестите: Всяко едно блокиране пречи на хората, които си прибират реколтата” (изказване на земеделския министър, който преди време препоръча да не казваме на ЕС за евроизмамите у нас).

3. “Андрей Ковачев: Оставката на Борисов може да блокира фонда за възстановяване на ЕС” (т.е. според евродепутата от ГЕРБ, при оставка на Борисов, страните-членки на ЕС ще видят милиардите през крив макарон).

2. "За да се предотврати малка гражданска война, премахнахме блокадите, обяви Валери Симеонов” (изказването е от днес).

1. "Борисов: Хора в ГЕРБ ще се запалят, ако подам оставка (изказването е от месец март, но заслужава първото място. ТОЙ винаги трябва да е първи).

 

Коментари

 's picture

Rhapsody of fire

Добре ги е подбрал, но бих

Добре ги е подбрал, но бих предпочел да не намира такива бисери. Ех-мечти!!!
Колю Колев's picture
Колю Колев
арсений

Като гледам учиндолския

Като гледам учиндолския цървул, кремълската подлога Радев ми става симпатичен...
Гойко Митич's picture
Гойко Митич
Гойко Митич

Фалшив герой

Слави, защо не си на площада да подкрепиш протеста? Криеш се като лалугер в студиото и се мислиш за опозиция и алтернатива. Ако си такъв и имаш топки - почвай да вдигаш народа! Иначе си просто един маньовър на Свинята и нейния Свинепас.

ДОС робство 19г

Калинки опростачващи нацията. Не могат да са по умни. Дразненето на роби с небивалици е важно за Ахмед
Iliya Popov's picture
Iliya Popov
iliya

Слави вероятно си подготвя

Слави вероятно си подготвя белия костюм, за да направи като в оня виц "...токата пада в л@йната, народът пищи, а аз излизам целият в бяло..."!
Iliya Popov's picture
Iliya Popov
iliya

Слави се подготвя за края на

Слави се подготвя за края на кризата като в оня виц "...топката пада от високо в л...ната, народът пищи и аз излизам целият в бяло.."!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.