Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Блокадата на пътя Стара Загора - Хасково продължава и днес - втори ден. Протестиращите и полицията са ситуирани точно до магистрала "Тракия", но към момента демонстрантите не могат да излязат на аутобана. 

Припомняме, че още в петък демонстрантите искаха да блокират магистралата, но бяха спрени около района на местното летище. Полицията не допуска хората до основния път, защото твърди, че блокадата е опасна и за пътуващи, и за протестиращи. 

Още вчера обаче хората от протеста обясниха, че нямат желание да блокират магистралата, а искат да минат през т.нар. Детелина, да направят обиколка и да се върнат в града. Униформените обаче казват, че в една от социалните мрежи имало призиви за спиране на пътя на магистралата и именно за това оставали там и не допускали шествието да премине. 

Към местните протестиращи се присъедиеняват хора от София, Казанлък и Варна. 

Към момента реално са блокирани подстъпите към магистралата и отсечката между Стара Загора и Хасково.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.