Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

Тоя па къде докара доктрината Монро?!?!? Тая доктрина е замислена със съвсем различни цели и в съвсем различен контекст. Ако трябва да се нагажда на съвременната ситуация, защо се пренебрегва другият основен елемент - навремето САЩ са гарантирали ненамеса в делата на съществуващите европейски колонии и територии, зависими от Европа. По тая логика какво търсят САЩ в бившите държави от комунистическия блок?

Ала-Бала

По-големи глупости не бях чел- видиш ли, световното Зло Русия, която заплашва да погълне и унищожи цяла източна Европа, трябва да бъде "озаптена" от някаква измислена доктрина "Монро", която била "спряла" западния колониализъм към Латинска Америка през 19 в. Абе грозник американски, кой започна, разпали и осъществи кризата, конфликта и впоследствие гражданската война в Украйна, след като наскоро международния измамник и пишман филантроп Джордж Сорос сам си призна, че е финансираш майдановската революция в Украйна? Ами определено не е Кремъл, а е Дебелия дом! Това е ясно на всеки малко по-незаслепен и нормлано, логично мислещ човек, който наблюдава безпристрастно събитията. Всички видяхме как от покривите на сградите в Киев се стреляше от снайперисти срещу спецполицаите, всички видяхме варварския акт в Одеса, когато бяха изгорени и доубити близо 50 проруски активисти, всички виждаме как продължава да се убива мирно включително население в Източна Украйна, което не признава незаконната и дошла чрез преврат Майдановска хунта! А ти си тръгнал да ми ревеш как се накърнил "баланса" на НАТО в източна Европа- тоест американските апетити да си сложат мръсните, оцапани ръчички навсякъде, за да дупчат за шистов газ и да точат националните богатства на всяка източноевропейска държава.

Много болен мозък си.

Рано или късно Русия ще си плати, ще и бъде отнета почти цялата територия. Не може 170 млн. да държат една пета от земята.

Милен

Този едно към едно е повторил тезата на Борисов от началото на конфликта в Украйна - че ако Запада искаше краен ефект - трябваше да наложи 100%-ови санкции, петрол, газ, банки, всичко, за да може в рамките на 1 година Русия да бъде принудена да се съобразява с реалностите.

а

Нямаше преврат в Латинска Америка, в който янките да нямаха основна роля. Накрая преди петнадесет години Южна Америка ги изрита отвсякъде без Колумбия. Пр4едстои и там.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.