Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Телевизията на Слави Трифонов "7/8 Ти Ви" вече ще е платена.

За това съобщи самият Трифонов във фейсбук.

"От първи септември, всеки, който иска да гледа “7/8 Ти Ви”, всеки, който споделя нашата кауза за свобода на словото и информацията, ще трябва да каже на своя кабелен оператор, че желае “7/8 Ти Ви” да бъде добавена към пакета за цената от 78 стотинки с ДДС", написа той.

Според него въпреки голямата гледаемост на телевизията, рекламите са твърде малко, защото "има картел между двете частни национални телевизии и те задължават рекламодателите да предоставят целите си рекламни бюджети само на тях".

Телевизията ще може да се гледа и през интернет срещу платен абонамент.

На 31 юли 2019 г. Трифонов в последното предаване на "Шоуто на Слави" по бТВ обяви, че ще прави своя партия и свой телевизионен проект. "7/8 Ти Ви" започна да излъчва в началото на ноември 2019 г.

 
От 22 юни партията му "Има такъв народ" вече има съдебна регистрация. Това стана след първи неуспешен опит, след като съдът не прие името "Няма такава държава".

 

Коментари

 's picture

godo1952

Калин

Не бих гледал телевизията на учиндолския чалгаджия дори и той да ми плаща.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.