Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Автомобил връхлетя група пешеходци в Берлин, при което бяха ранени седем души, предадоха световните агенции.  Инцидентът е станал тази сутрин малко след 7 ч. местно време на берлинския площад Харденбергплац, при спирка "Зоологическа градина".

Трима души от ранените са в сериозно състояние. Хеликоптер е бил изпратен, за да им помогне. Един от ранените е бил реанимиран на мястото на инцидента.

Водачът на автомобила е задържан и към момента няма данни действията му да са били причинени от политически или религиозни подбуди.

Води се разследване.

На място са пристигнали 60 пожарникари и два спасителни хеликоптера.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.