Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Винаги сме били ясни, че протестите, мирните демонстрации са основно право във всички европейски страни. Ние подкрепяме правото на мирен протест.“

Така отговори на въпрос на Клуб Z Кристиан Виганд – говорител на Еврокомисията за правосъдието, равноправието и върховенството на закона.

Запитването ни бе във връзка с подкрепата на САЩ за протестите у нас.

„Ние в ЕС си имаме наша собствена позиция и не е задължително да реагираме на позициите на други. Имаме ясна позиция, когато става дума най-вече за върховенството на закона, и няма какво да добавим на този етап“, допълни главният говорител на Комисията Ерик Мамер.

Вчера той припомни, че наложеният от ЕК мониторинг над България все още технически съществува, макар да бе решено той да отпадне. Чака се само мнението на Съвета на ЕС по въпроса.

Коментари

 's picture

:)

Мониторингът

им не води до подобрения. А Каренин тълкува международната подкрепа за протестите като подкрепа за прокуратурата. Вади запис след запис, за един, от които Биволите пишат, че е пипнат, а същевременно отказва да погледне чатовете божкови с Мутрата и мутренцето му.
 's picture

cos

cos

Ами вие не реагирайте и им давайте още евро фондове.
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

МИРНИТЕ ПРОТЕСТИ СА МУЗИКА приятна за

двамата първи политически братовчеди Борисов и Лошия турчин, който рекетира политически 30 години бъргарското общесткво - етничести мир, Сребреница и т.н. Приятна музика за тях, защото с такива протести те са непоклатими. Борисов - имам дебела глава, чупете я. А Доган създава феодални имения от нашата земя. и се държи простоватия дръндарин като господар.като Сюлейман Първи Великолепни. Винаги съм се ужасявал от професията на наемен снайперист. Но осъзнах - нещо без нищо не се създава. С израза за дебелата глава, Борисов сам насърчава хората да вземат брадвите, защото младите искат да живеят в Българска България, а не в Бойкова.. Доган съшо провокира и неуморно рекетира.Дано народът е по-мъдър от двамата първи политически братовчеди., дано вече са се наситили на чужда пот и кръв. Винаги съм се чудил на професията наемен
 's picture

godo1952

Калин

От заглавията ви се правят следните внушения ! И американското посолство подкрепя Васил Божков ! И ЕС подкрепя Васил Божков. Всъщност те подкрепят всички мирни протести ! А не , че подкрепят посоченият от Решетников президент Радев, нито подсъдимия Божков, нито Бойкикевци, Бабикяновци , Ниновци и прочие червени мераклии за власт. В САЩ знаят кой е Радев и кой не искаше американските самолети за армията , нали така ? Знаят и кой е Васил Божков, нали така ! Заглавийцата ви са за баба Кина от Долно Уйно...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.