Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След снощното съобщение на посолството на САЩ, което би могло да бъде възприето като критика към властимащите, днес главният прокурор Иван Гешев отговори с туит и с нещо като закана-обещание.

Американците написаха:

"Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона.

Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България."

Главният прокурор отговаря днес в типичния си стил:

"Благодаря на партньорите ни от Съединените щати и посолството им в България за подкрепата за върховенството на закона и безкомпромисните действия на Прокуратурата. Наистина - никой за нас не е над закона! Днес ще го покажем на всички българи за пореден път!"

 

 

Досега е известно само, че Сийка Милева ще направи изявление в 10.45 часа на четвъртия етаж на Съдебната палата.

Коментари

Единствените над закона сме

Единствените над закона сме ние. Защото над нас е само Господ! Е, всеки си има различен Господ, май.
Костадин Генчев's picture
Костадин Генчев
Косьо Генчев

Чакам с нетърпение да стане 10:45

Чакам да чуя поредното "високо-интелектуално" изявление на Сийка. Нейният равен и лишен от всякаква емоция глас ми действа винаги възбуждащо и така се сещам за майката на шефа й.

никой не е над закона

Е, с малки изключения )Доган, Пеевски, Гешев...).

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.