Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Изключително много се гордея с вас. За сетен път установявам, че много ви обичам. 

Приемете един много дълбок поклон пред вас, благодаря ви." 

С тези думи лидерът на ДПС Ахмед Доган, чието имение в парк „Росенец“ и охрана от НСО предизвикаха протест, а хиляди симпатизанти на партията дойдоха за часове да го защитят.

"И ние", отвърнаха с бурни аплодисмети отбрани присъстващи на кратка среща в резиденцията на Доган, която бе предавана в официалната страница на партията във фейсбук.

До почетния председател на движението стояха кметът на Кърджали Хасан Азис и депутатът Рамадан Аталай. А събранието водеше председателят на партията Мустафа Карадйъ.

"Тази агресия беше символна, тази агресия беше против ДПС. Защото Ахмед Доган е символът на ДПС, Ахмед Доган е лидерът на ДПС. По този начин тази агресия беше към всеки един от нас, депесарите", обяви той. 

Той определи протестите и опитите за влизане в парк "Росенец" и плажа в него като "агресия в частна собственост, в частен имот". 

"Успяхме да предотвратим този сценарий на агресия. За огромно съжаление държавата липсва. Президентът не можа да разбере какво значи институцията президент", каза той. 

И обвини управляващи, че целенасочено са търсили провокация.  

"Това, което се случи да се смесят различните потоци днес го направи изпълнителната власт, направи го жандармерията, направи го кметът на общината, който е заместник-председател на ГЕРБ. За нас това означава, че ГЕРБ го направи. Те търсиха провокация, за да се скрият зад нас, защото има ред проблеми в страната за решаване."

След това благодари и се поклони на активистите на ДПС. 

Малко по-късно днес бе обявено, че по разпореждане на премиера Бойко Борисов се свиква извънредно заседание на междуведомствената комсия, която определя кой получава охрана от НСО. Главният секретар на МВР и председателят на ДАНС са били инструктирани да вземат решение да се свали охраната от НСО на Ахмед Доган и Делян Пеевски. Минути след това Нова телевизия обяви, че според нейни източници, Доган и Пеевски сами поискали да се откажат от услугите на НСО, която ги пази от години. 

Коментари

И аз се гордея

от високия наратив на дръндарския философ. По къси гащи и неадекватен от сутрешното уиски, но с дълбока вяра в дългогодишното си партньорство с Барба Ганьо, Валерката и Прасимир.
 's picture

:)

Хе

Ше го играем опоненти с гербаджийските слуги, значи. Много му се искаше да стане бой сабайлянта, но хората излязоха умни.
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Докато лошият турчин Доган диша, лош, не защото

е турчин, а защото е предател и играе срещу българите за мафията, за Кремъл, за милионите народна пот и кръв, в това число и турска, между българи и турци не може да има съзидателно и уважително съседство. Мръсник е руския шпионин.
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Още веднъж поклон до земи пред Христо Иванов,

че показа светлината. Който не я види, включително бългъри и турци, той е политически слепец.
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Догане, трябва да се гордееш не само с тях, а и с

българите и с циганите и с арменците - изобщо със всички, които живеят в тази държава, а ти се подигра и стана руски шпионин!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.