Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Изявлението на президента Румен Радев не мина и без реакцията на главния прокурор Иван Гешев през новото му предпочитано средство за комуникация - Туитър. В две поредни съобщения в социалната мрежа той нареди държавния глава до "Черепа и останалите олигарси на прехода".

 

"С поредното си изявление срещу независимата съдебна власт, бранейки обвиняемите си сътрудници, политикът Радев се нареди до Черепа и останалите олигарси на Прехода, ограбили живота на цяло поколение българи. Ние, прокурорите, оставаме на страната на народа!", написа Гешев.

Освен това според него президентът е нарушил Конституцията на България. В извънреднотото си изявление Радев призова за оставка на правителството и главния прокурор.

"Обединителят на нацията“ за пореден път си позволи да наруши независимостта на съдебната власт и да окаже груб натиск върху Прокуратурата на Република България. С това си действие Радев наруши Българската Конституция, уреждаща разделението на властите!", обяви още Гешев в Туитър.

 

 

 

 

Малко по-късно главният прокурор продължи да туитва, като уведоми, че подопечната му институция подкрепя действията на МВР. 

"Прокуратурата застава зад законосъобразните действия на МВР срещу провокациите на платени агитки на Черепа и други олигарси. Няма да позволим нарушаване на конституционно установения ред от лица от криминалния контингент. Благодаря на всички полицаи, които защитават гражданите!", написа той.

 

Коментари

Костадин Генчев's picture
Костадин Генчев
Косьо Генчев

Колко пъти вече помолих!

Доктори психиатри, моля ви, наистина от сърце ви моля да освидетелствате това лице с каскета, когото наричат Иван Гешев! Той е луд и изключително опасен за обществото. Изживява се като накакъв инструмент на Бог, но или е сбъркал Господа, или е в тотална депресия. Моля ви, доктори, поемете го за лечение! Вие по- знаете как.
Йовко Манолов's picture
Йовко Манолов
jovko.manolov71

Кого

защитават полицаите е видно!А ти и всички останали,окопали се във властта,знайте,че всичко е преходно и има наченки за идването на Видов ден!
 's picture

Petyo9

Гешев,

а ти ще е най-добре да се наредиш до стената. Заедно с Бойко Борисов, Делян Пеевски, Ахмет Доган, и цялото останало пред- и зад- кулисие. С най-голямо удоволствие бих изкомандвал на изпълнителната рота: "Огъъънн биййии!!!!!!"

Гешев глупако!

Не усещаш ли как сам си копаеш гроба!? Умните хора знаят поне кога да си мълчат и кога да отстъпят. Виж Доган как смени тона.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.