Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В навечерието на акцията по масово плажуване до т.нар. Догансарай обитателят на имението Ахмед Доган е поканил журналисти "на по кафе".

Става въпрос за екипа на бТВ, а за гостуването разказват от самата телевизия. 

Поканени били от небезизвестния архитект Калин Тихолов, проектирал и имението на Доган в парка "Росенец". Почетният председател на ДПС ги посрещнал, но отказал да бъде сниман.

Според разказаното от него щял да бъде в имението утре, когато се очаква "акостирането" на брега от спонтанно организирали се граждани. Акцията бе провокирана от грубото изгонване от охранителите на Доган от НСО на съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов, който опита да стъпи на същия този бряг във вторник. Иванов опита да забие в земята българския флаг, но той бе захвърлен от един от гардовете.

Екипът на телевизията разказва, че сега знамето е забито в земята. В имението пък било пълно с рози, за които Доган лично се грижел. Отглеждал и био домати и краставици.

По същество охраната от НСО не била там по негово желание, а случая с Христо Иванов смятал за провокация.

Доган признал също така, че младежкото ДПС се организирало в негова защита утре. Но пък се надявал да не се стига до сблъсъци.

Иначе малко по-рано през деня камери на бТВ заснеха извозваните с автобуси от Гърмен младежи, които твърдяха, че са в "Росенец" на почивка.

За сградата и земята Доган твърди, че са законно придобити и построени - земята, закупена от пенсионния фонд на Нефтозавода. Любопитното е, че теренът все още се води строителна площадка, макар Доган да я обитава от години, а достъпът да е само за отбрани гости.

Коментирал е и днешната новина за ERM II - не било повод за гордост, нищо нямало да се промени, защото българският народ винаги търсел месия да го спаси, разказва бТВ.

Ключови думи

Коментари

Просълзих се от умиление!

Просълзих се от умиление!
Влади Кирилов's picture
Влади Кирилов
Нркадърник

забележително е

младежкото ДПС от къде е - от Гърмен. Не е нито от Делиормана, нито от Кърджалийско. А от Гърмен , където не живеят български гржадани от турския етнос........
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Що ?

Що ? Що да не са бърлагрски граждана ? Не те разбрах, честно, затова питам

пази боже,

циганин от Дръндар да получи власт! Огнян Минчев днес пише кой му е дал властта.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.