Правило № ...

Какви правила, какви пет лева... Когато някой слуга на народа се самозабрави до степен да обедини народа срещу себе си, никакви правила не могат да го спасят. Оставка веднага!

Това не е политически проблем. Вече няма политика.

Това не е комуникационен проблем. Вече няма комуникация.

Това не е и управленски проблем. Вече няма управление.

Това е реакция на самодоволни психопати, които мислят, че са безсмъртни.

Нещото, което са ни сложили за министър на правосъдието. Нещото, което уж трябва да анализира законите и тяхното въздействие. Нещото, което би трябвало да ни е за пример. Пример? Ха- ха- ха…

Респект за ГЕРБ, за невероятния трансфер на общинския съветник от БСП Даниел Кирилов, който са успели да привлекат и откраднат. Не е лесно да обърнеш опонент в любовник. Купуването на противникови играчи явно се отплаща…

Даже и да изскочат с версията, че профилът на министъра на правосъдието е хакнат и тази простотия не е негова, управляващите дължат отговори на няколко основни въпроси:

• Нарушена ли бе Конституцията на Република България в казуса с изблъскване на граждани от анонимни мутри от публична държавна собственост?

• Одобряват ли управляващите действията на анонимните мутри на плажа?

• Поругана ли бе Конституцията на България със захвърлянето на българското знаме от страна на мутрите?

• Одобряват ли управляващите поругаването на българския флаг?

• Защо управляващите се мятат като Матросов на амбразурата да пазят Доган? Не ДПС, чийто симпатизанти са отрудени работещи до изнемога хора. А конкретно Доган.

• Срам ли ги е управляващите от психопатите сред редиците им?

Жал ми е за нормалните хора сред управляващите. Знам, че все още има такива. Мълчат, опитват се нещо полезно да свършат. Но потъват. Всичките им усилия са напразни. Заради другите, които съсипват всичко. Знам какво е да отнасяш теглото на "другите"…

Наглостта на министъра на правосъдието е показателна за самозабравянето на една шайка политици, които си мислят, че ще им се размине.

И само да отбележа, съсипването на усилията на хората в извънредно положение за политически и икономически изгоди, се квалифицира като мародерство. В нормалните страни се наказва със смърт. Искате ли да ви управляват мародери?

Отговори, дължат отговори! Психопати! Оставка на мародерите!

Ако искате да видите оригиналния пост на онзи, който все още е министър, и потоците народна любов, която се лее отдолу, вижте тук: https://www.facebook.com/danail.kirilov.7/posts/10218660188197764

Спокоен ден, жертви на психопатичните мародери!

Коментарът на Любомир Аламанов е от фейсбук.