Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Без да назовава конкретни имена, правосъдният министър Данаил Кирилов нарече основния участник в скандала около имението на Ахмед Доган в пристанище "Росенец" СпонджБоб Квадратните гащи. Това става ден след като съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов и негови съпартийци направиха опит да акостират на плажа на простанище "Росенец", но бяха спрени от петима охранители. А днес президентът Румен Радев обяви, че са служители на НСО и започва вътрешна проверка. Коментарът на Кирилов е от профила му във фейсбук. Авторът говори с ирония за случая, като заявява "Е, най-добре да го били набили, ама уви". Това е официалният профил на правосъдния министър, освен ако междувременно не е бил хакнат, за каквото не е съобщавал.

Клуб Z не може да преразкаже коментара и затова го публикува без редакторска намеса:

"СпонджБоб Квадратните гащи (SpongeBob SquarePanхаts) отишъл на море да се прави на областен управител, с лодка. Лодката му дала усещането на конкистадор, заевоевател, утвърдител на собствеността ... и всякакъв там борец. Ама нямал акт за собственост, в случая Акт за публична държавна собственост. Нищо, развявал там каквото може, даже документ, че завладения имот е общинска собственост.

Какво значение има, ударил едно танго на камъните с охраната - напълно достатъчно и вдъхновяващо! Е, най-добре да го били набили и други мерки да са наложили, ама, уви, браво на охраната - и те на море, не се хванали лесно на въдищата като шарани. Ех, защо не успяха да се втурнат в неговия сценарий... Язък, казано на Бг. Ся един по-нисък генерал от мен ще остане неудовлетворен: нема жертви, геройството остава съмнително.

Сценаристите признават, че много се били подготвяли за това завладяване, ама от правна страна - нюню, няма документи, няма убедителни вещно-правни основания, напротив, отзад навсякъде промишлени цистерни. Съмнителна е тая “резиденция”, ако е на “почетния Председател”, да го ожалиш, Прокопиевата далеч по-фешън.

Не беше красив и достоен спектакъл, а правно нещастен: явно Квадратните гащи е слушал некъв нищожно избран софийски общински съветник уж наказателноправен експерт, вместо да чуе вярната Надежда Йорданова, тя щеше да му обясни разликата между плажа ивица и морски камъни , ама нейсе.

Анимация да става, Инспектор ДюДю и той набира сила, една съпруга на стъклено кълбо визионерски идеи му събира, Конфуций ряпа да яде!"

Ключови думи

Коментари

 's picture

Rhapsody of fire

Барни Ръбъл чул, че има една

Барни Ръбъл чул, че има една чуждица наречена сарказъм, но естествено не е уцелил смазката и се е получило друга чуждица - пародия.
Йовко Манолов's picture
Йовко Манолов
jovko.manolov71

Всичко

това го казва човек,естествено за Кирилов става въпрос,който е с манталитет на слуга и роб по отношение на политическите си началници!Телевизионните камери са запечатали един момент,и той бе преди може би година,в който Кирилов се поклони пред Б.Борисов и понече да му целува ръка,което Борисов тактично отблъсна!Този човек е един лукав и мазен изпълнител на поръчки към ПП ГЕРБ,който няма собствена воля и мнение,а такива са волята и мненията на тези над него,които му разпореждат!Това всъщност важи за елита на цялата партия ГЕРБ!Така,че този господин,просто би трябвало да замълчи и да се скрие във влажната и неприятна дупка,в която по принцип стои и се крие,и въобще и да не си помисля да коментира и споменава,макар и уж тактично хора,които в чисто човешки и морален смисъл стоят на светлинни години над него и подобните му,поради простата причина,че хора като въпросния г-н Кирилов никога не са имали нито морал,нито чест,нито достойнство!Не знаят даже и смисъла на тези думи,а и никога няма да го разберат!За да извършиш постъпката,която извърши г-н Христо Иванов и двамата му сподвижници се,се изисква голям кураж и мотивация,защото живеем в държава,в която страхът да говириш и да се противопоставяш на силните във властта вече се завръща,почти като през комунизма!Да говориш срещу Доган и Пеевски и другите скрити кукловоди на статуквото и да ги критикуваш се изисква кураж,и то не малко!Тези,които не се осмелават да говорят срещу тях са само обвързаните с тях,зависимите от тях или техните платени слуги!В този смисъл "Демократична България" е единствената полит.сила,която мотивирано и принципно стои на позиции,противопоставящи се на горепосоченото статукво!Затова най-малко подхожда на хора като г-н Кирилов да се опитват да хвърлят помия върху достойните в БГ!Или май по скоро,само точно на такива като тях подхожда да хвърлят помия?!
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

По-добре да си мълчиш и да те

По-добре да си мълчиш и да те подозират, че си идиот, отколкото да проговориш и да разсееш съмненията
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

"Това е официалният профил на

"Това е официалният профил на правосъдния министър, освен ако междувременно не е бил хакнат, за каквото не е съобщавал."
Костадин Генчев's picture
Костадин Генчев
Косьо Генчев

Браво!

+++++++++++++++ :-))))
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Когато човек е мекотело същество, но иска да

да мине за нормален или дори за умен, не пише и не казва нищо, просто си мълчи. Иначе става квадратни гаши без ластик. С такива пу...Борисов няма да може да излезе от Средновековието.

Все пак??

Байкиев какви листи размяташе на брега пред полицая?
Костадин Генчев's picture
Костадин Генчев
Косьо Генчев

Барни, бедни ни Барни . . .

Всичко е смешно при теб, Барни! И "хуморът" ти смешен, а за теб самия - да не говорим! Вярно сме "държава на неограничените възможности", щом е възможно ти да си министър! А най-смешното е, че си на правосъдието!

още едно доказателство

За падението на бившата държава България - това същество й е министър!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.