Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Три апетитни плажа бяха дадени на концесия днес за сток от 20 години. Става въпрос за малкия плаж на "Лозенец", "Делфин" и централния плаж в Обзор.

Това става ясно от решенията от днешното правителствено заседание.

"Ендевър Лозенец Фест" ДЗЗД е определен за концесионер на "Малък плаж - Лозенец" в община Царево. Дружеството е собствнеост на известния бизнесмен Димитър Тодоранов, който сега държи известен бар на същия този плаж. 

Един чадър на малкия плаж може да струва до 10 лева, същата е цената и за шезлонга - според договора. Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 5710,51 лв. с ДДС. В съобщението на Министерския съвет не се посочва какви инвестиции ще трябва да вложи новия концесионер.

"Валто-Трейд" ЕООД пък ще вземе несебърския "Делфин", като и там максималната цена на шезлонга и чадъра е до 10 лв. Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 33 388,73 лв. с ДДС. Дружеството е регистрирано в София, в блок в "Студентски град" а негов собственик е 23-годишен мъж - Николай Господинов. 

За концесионер на морски плаж "Обзор - централен" е определена "САМЪР М" ООД. Годишното концесионно възнаграждение за първата година е в размер на 175 712,06 лв. с ДДС. Предвидените инвестиции, свързани с организация на спортно- развлекателните дейности на морския плаж за срока на концесията са 348 840 лв. с ДДС. Цената на чадър и на шезлон е до 8 лева. Дружеството е собственост на Ивайло Маринов и на притежаваната от него "Тера фууд".

Ключови думи

Коментари

....

Честито на печелившите.

.

Този от Студентски град може и да не знае, че е концесионер :):):)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.