Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Най-малко двама души са убити, а 30 са ранени, когато два влака са се сблъскали челно днес в северозападната част на Чехия близо до границата с Германия, заяви говорител на спешните служби, цитирани от Ройтерс.

Инцидентът е станал между Пернинк, на около 10 км (шест мили) от Германия, и Нове Хамри, в района на курортния град Карлови Вари.

Информационна агенция ЧTK съобщи, че влаковете са катастрофирали на по-малко от 1 км от гара Пернинк. Единият от влаковете е пътувал към Йохангьоргенщат в Германия.

Германските спешни служби оказваха помощ на пострадалите на мястото на произшествието в хълмистата и гориста местност, съобщи ЧТК.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.