Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Инцидент с ученици от град Девня се разигра тази нощ на хижа на връх Бузлуджа, предаде БГНЕС. Деца на възраст между 13 и 15 години от СОУ "Васил Левски" тръгнали на няколкодневна екскурзия, като през нощта преспали на историческия връх. Вечерта учителят им употребил алкохол и започнал да буйства, а според някои дори да бие учениците. Другият ръководител на групата - учителка от същото училище, се опитала да го обуздае, но той нападнал и нея.

След подаден сигнал се наложила намеса на полицията.

В Центъра за спешна медицинска помощ в Казанлък са настанени ръководителката на групата и едно момиче. И двете са в шок от случилото се снощи. Според данни на други деца, които се намират все още на хижата, алкохол там не се е продавал, но възпитателят си го е носел.

Учениците отказват да се прибират с този учител. Чака се автобус да ги прибере от върха. От полицията са повикали и инспектор от детска психологическа стая, но ще се наложи да се доведе и психолог, за да успокои децата.

Учителят е 48-годишен, бил е уволняван от друго училище и това му е второ училище, където работи.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.